Στοιχεία για τη δικαστική διαμάχη της ΔΕΥΑΞ με τη ΔΕΥΑ Νέστου ζητά ο Θ. Παπαδάκης-κατέθεσε αίτηση

Αίτηση για παροχή στοιχείων για τη δικαστική διαμάχη της ΔΕΥΑΞ  με την ΔΕΥΑ Νέστου, κατέθεσε προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ κ. Ι.Καμαρίδη, την οποία κοινοποιεί προς τα μέλη του Δ.Α. και το νομικό σύμβουλο της επιχείρησης, το μέλος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος κ. Θ.Παπαδάκης.

Η αίτηση , την οποία απέστειλε και προς τα τοπικά ΜΜΕ, είναι η εξής :

 «ΠΡΟΣ

  Πρόεδρο ΔΕΥΑ Ξάνθης  κ. Καμαρίδη Ιποκκράτη

  ΚΟΙΝ.

   - Μέλη Δ.Σ. ΔΕΥΑΞ

   - Νομικό Σύμβουλο ΔΕΥΑΞ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Κύριε Πρόεδρε,

Ενημερωθήκαμε από συνέντευξη σε τηλεοπτικό μέσο της Καβάλας, του Δημάρχου Νέστου και Προέδρου της ΔΕΥΑ Νέστου και των δικηγόρων της ΔΕΥΑ Νέστου ότι: «Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ξάνθης εκδίδοντας μία απόφαση κόλαφο για τη ΔΕΥΑ Ξάνθης απέρριψε το σύνολο των ισχυρισμών της Ξάνθης και δικαίωσε το σύνολο των ισχυρισμών του Νέστου και ότι όλο το οφειλόμενο ποσό των 600 και χιλιάδων ευρώ που έχει βεβαιωθεί πρέπει να πληρωθεί και είναι αυτονόητο ότι το ποσό αυτό που σταματάει τον Οκτώβριο του 2020 έχει και επόμενα κεφάλαια έως σήμερα που μιλάμε».

Επειδή ως μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ξάνθης, αλλά και ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση, πέρα από τις αποφάσεις 149/2019 και 62/2021 σχετικά με τα τεκταινόμενα σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με τη ΔΕΥΑ Νέστου,

Αιτούμαστε

1)            Να μας χορηγήσετε την αναφερόμενη δικαστική απόφαση.

2)            Να συγκαλέσετε έκτακτη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της ΔΕΥΑ Ξάνθης, προκειμένου να μας ενημερώσετε επίσημα για όλες τις παραπάνω εξελίξεις.

Είναι αυτονόητο πως στο αμέσως προσεχές διάστημα όλα τα σοβαρά ζητήματα της ΔΕΥΑ Ξάνθης θα πρέπει να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, όπως επανειλημμένα σας έχουμε ζητήσει.

Ξάνθη 12 Ιουλίου 2021

Ο Αιτών  

Θεοφάνης Παπαδάκης

Μέλος Δ.Σ.  Δ.Ε.Υ.Α.  Ξάνθης

Δημοτικός Σύμβουλος

 «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά