Προσφορά για τους ακροατές του δημοτικού ραδιοφώνου ένα εντυπωσιακό λεύκωμα του Σαμπάν Ραμαδάν Ογλού με τα πουλιά του τόπου μας από το studio ITALOS-Θα παρουσιαστεί στο κοινό το Σεπτέμβριο

Μια γενναιόδωρη  προσφορά για τους ακροατές του δημοτικού ραδιοφώνου επεφύλαξε σήμερα ο ‘Ιταλός’, Λάμπης Καϊτεζίδης!

Τα πρώτα τρία λευκώματα,  με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα μοναδικά πουλιά που φιλοξενεί η Ξάνθη, ένα έργο του συμπολίτη Σαμπάν Ραμαδάν Ογλού, προσφέρονται δωρεάν σε ισάριθμους ακροατές μας που θα στείλουν το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους στο e-mail του δημοτικού ραδιοφώνου radio899@otenet.gr ή θα επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 25410 78641 και 25410 78642.

Άλλα τρία λευκώματα θα προσφερθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Λάμπης Καϊτεζίδης ενημερώνει: ’Ο Σαμπάν είναι ένας πολύ καλός μαραγκός. Τη δουλειά του την ξέρουν πολλοί Ξανθιώτες. Είναι όμως και λάτρης της φωτογραφίας. Για ώρες περίμενε σε διάφορες περιοχές του νομού, από άκρη σε άκρη, για να αποτυπώσει τα πουλιά του τόπου μας σε μοναδικές στιγμές τους. Και τα κατάφερε! Το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΝΔΟΧΩΡΑ και διατίθεται από το studio ITALOS. Η πανδημία δεν επέτρεψε να παρουσιαστεί στο κοινό.  Σκοπεύουμε να το παρουσιάσουμε σε μια ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση το Σεπτέμβριο’ .

Οι αναρτήσεις των φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Σαμπάν, στάθηκαν η αιτία και η αφορμή να εκδοθούν σε ένα λεύκωμα: ‘ ήταν ο κόσμος που ζητούσε να συγκεντρωθούν σε ένα βιβλίο. Έτσι και έγινε. Οι αναρτήσεις του ήταν αιτία να γνωρίσει και τη βιολόγο Νεϊλάν Χοτζάρ, με καταγωγή από την Ξάνθη, γεννημένη όμως στην Αθήνα όπου και εργάζεται. Στο λεύκωμα όλες τις πληροφορίες για τα πουλιά που παρουσιάζονται τις δίνει η Νεϊλάν’, γνωστοποιεί ο Λάμπης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε φωτογραφία είναι και ένας πίνακας, ένα θαυμάσιο κάδρο! Σε απίστευτες στιγμές, που ίσως να διαρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Σαμπάν κατάφερε να ‘συλλάβει’ στο φακό του όλη τους την ομορφιά!

Στο περιθώριο της παρέμβασης του για την προσφορά προς τους ακροατές μας, ο Λάμπης Καϊτεζίδης, αποχαιρέτησε και τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ακούστε τον Λ.Καϊτεζίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη : Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά