Μέσα στον Ιούλιο ξεκινούν στην Ξάνθη τα γυρίσματα του σήριαλ ‘Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου’ από το Μ.Μανουσάκη-Στο πλευρό του σκηνοθέτη ο σύλλογος Ποντίων Ξάνθης

Το φυσικό σκηνικό της παλιάς Ξάνθης φαίνεται ότι γοήτευσε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος επέλεξε ξανά – μετά το ‘Κόκκινο Ποτάμι’- την πόλη μας για τα γυρίσματα της νέας σειράς με τίτλο « Ελληνικό Διήγημα- Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», για λογαριασμό της ΕΡΤ.

‘Πρόκειται για μια σειρά βασισμένη σε ένα από τα πιο γνωστά και εκτενή αυτοβιογραφικά διηγήματα του Θρακιώτη Γεωργίου Βιζυηνού’, μας πληροφορεί ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ξάνθης κ. Θεόδωρος Ρωμανίδης, ο οποίος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα πριν λίγες ημέρες από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του, ώστε για μια ακόμη φορά να συνδράμει ο δραστήριος σύλλογος της Ξάνθης  στην όλη προσπάθεια:’ η πόλη μας προβάλλεται, διαφημίζεται για τις ομορφιές της μέσα από αυτή την εξέλιξη και δεδομένου ότι είχαμε ως σύλλογος μια εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Μανουσάκη για τα γυρίσματα της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι» , ζητήθηκε να βοηθήσουμε και πάλι. Εννοείται ότι ο σύλλογος Ποντίων θα στηρίξει το έργο του κ. Μανουσάκη και με την έμπειρη του θεατρική ομάδα και με τη διάθεση των χώρων μας για τις διευκολύνσεις των συνεργείων ή ότι άλλο μας ζητηθεί’, επισημαίνει ο κ. Ρωμανίδης.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ζητούνται περίπου 100  άνδρες και 30 με 40 γυναίκες όλων των ηλικιών, ως βοηθητικοί ηθοποιοί, από τις 30 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου.

Όσοι –όσες επιθυμείτε να δοκιμάσετε το υποκριτικό σας ταλέντο θα πρέπει να επισκεφθείτε το λογαριασμό στο FB του συλλόγου Ποντίων Ξάνθης , όπου υπάρχει το τηλέφωνο συνεργάτη του κ. Μανουσάκη, από το οποίο θα επιλεγούν οι βοηθητικοί ηθοποιοί .

Ακούστε τον πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων Ξάνθης κ. Θ. Ρωμανίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη : Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά