Ωραίοι σαν… έφηβοι! – Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ξάνθης για τη νίκη του Λεύκιππου στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Στο συγχαρητήριο μήνυμα του για τη Νίκη του Λεύκιππου στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μ.Τσέπελης αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση χαιρετίζω την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τους Έφηβους του Λεύκιππου Ξάνθης!

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αυτοί οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, με πίστη, πείσμα και αποφασιστικότητα, πέτυχαν τον στόχο τους και άνοιξαν με την πρωτόγνωρη νίκη τους, μια νέα σελίδα για τους ίδιους, αλλά και τον Αθλητικό Σύλλογο, στον οποίο ανήκουν.

Έδωσαν όμως ώθηση και στην ίδια την πόλη που με ικανοποίηση και αισιοδοξία βλέπει τα παιδιά της να διακρίνονται και να προοδεύουν.

Συγχαίρω τους ανθρώπους του Λεύκιππου για την υψηλού επιπέδου προσπάθεια, που κάνει όλα αυτά τα χρόνια και η οποία φέρνει μεγάλες αθλητικές διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως για αυτήν, που δικαίως πρέπει να πανηγυρίζουμε όλοι, καθώς αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του όμορφου αυτού αγώνα!

Με δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με επιμονή και πίστη, εσείς, οι έφηβοι της Ξάνθης, οδηγείστε την ομάδα σας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Οδηγείστε τις ζωές σας εκεί που ονειρεύεστε.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά