Θ. Παπαδάκης : ΔΕΥΑ Ξάνθης -Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται…΄

Σε δημόσια δήλωση του ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΞ κ. Θεοφάνης Παπαδάκης αναφέρεται στη διαδικασία των δια περιφοράς συνεδριάσεων του Δ.Σ της ΔΕΥΑΞ και υποστηρίζει τα παρακάτω:

«Τα μέλη του ΔΣ  της ΔΕΥΑ Ξάνθης έλαβαν την Παρασκευή 13/8/2021 πρόσκληση για συνεδρίαση για την Τρίτη 17/8/2021, δυστυχώς για ακόμη μία φορά με τη διαδικασία της ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίασης, ενώ μέχρι και σήμερα Δευτέρα 16/8/2021 (10:45 π.μ.) δεν έχουν λάβει καμία εισήγηση και τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να ενημερωθούν για  τα θέματα της ημερήσιας διάταξης!!!!

Βεβαίως στην πρόσκληση ο κύριος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ έχει παραλείψει να αναφέρει την τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/174/οικ.15591/2-8-2021, στην οποία αναφέρεται:

«Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου (σημ.7 άτομα) αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα 3 του άρθρου 10 τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού]».

Ερωτήθηκαν αλήθεια τα μέλη του Δ.Σ. εάν είναι εμβολιασμένα ή αν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, προκειμένου η συνεδρίαση του Δ.Σ. να γίνει δια ζώσης;

Και ενώ τα καυτά ερωτήματα για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΞ παραμένουν αναπάντητα, ο κύριος Καμαρίδης οφείλει επίσης να απαντήσει στους Ξανθιώτες γιατί συνεχίζει αυτό το θέατρο του παραλόγου, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, με την πλήρη κάλυψη φυσικά του Δημάρχου Ξάνθης!

Θεοφάνης Παπαδάκης

Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Ξάνθης

Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης

‘ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ’» .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά