Δήμαρχος Ξάνθης: Καλή, δημιουργική σχολική χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία-Ο Δήμος στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας και των σχολικών μονάδων

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, στέλνει με μήνυμα του προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Ξάνθης και φέτος θα είναι δίπλα στις σχολικές μονάδες και τη μαθητική κοινότητα.

Αναφέρει:

«Ξεκίνησε σήμερα μια  νέα σχολική χρονιά, που μας γεμίζει με χαμόγελο και ελπίδα για το μέλλον του τόπου, που έρχεται μέσα από την απόκτηση ουσιαστικής γνώσης και μεστών εμπειριών.

Οι συνθήκες και φέτος δεν είναι οι ιδανικές, καθώς ακόμη δεν έχουμε ξεφύγει από τις επιπτώσεις της πανδημίας, είναι όμως σαφώς καλύτερες από την περσινή χρονιά, με αρκετά μεγάλο το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών στον Δήμο Ξάνθης.

Κοιτάμε μπροστά και όλοι μαζί, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, κοινωνία, ενωμένοι, προσπαθούμε για το καλύτερο.

Αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί και ανταποκρινόμαστε με σοβαρότητα, γνώση και σύνεση στις συνθήκες αυτής της συγκυρίας.

Όλοι μαζί, θα λειτουργήσουμε και φέτος, με τους κανόνες που η πολιτεία θεσπίζει, για να μείνουμε ασφαλείς εμείς και οι οικογένειές μας, καταβάλλοντας επιπλέον  κόπο, που όμως έχει μεγάλο θετικό αντίκρισμα.

Ο Δήμος Ξάνθης, με γνώση και εμπειρία,  έχει κάνει και φέτος την απαραίτητη προεργασία, ώστε να συμβάλει στην ασφαλή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και δηλώνει σε κάθε επίπεδο ότι, θα είναι δίπλα στη σχολική κοινότητα της Ξάνθης, ανταποκρινόμενος σε κάθε αίτημα, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο της φετινής  εκπαίδευσης, με όση το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση.

 Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στη νέα γενιά, εύχομαι σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές,  δημιουργική σχολική χρονιά, με χαμόγελο και αισιοδοξία, με πίστη και ελπίδα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά