Μέρες ποδηλάτου στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Το 9ο OPEN BIKE FESTIVAL έφερε χαμόγελα σε ολόκληρη την περιοχή.

Ολοκληρώθηκε το διήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ η 9η Διοργάνωση Ερύμανθος OPEN BIKE FESTIVAL στο  Δασικό χωριό του Ερύμανθου, με περισσότερους από 100 αθλητές να συμμετάσχουν στο διήμερο της διοργάνωσης.

Από άκρη σε άκρη όλη η Σταυρούπολη έζησε με παλμό μέρες ποδηλάτου καθώς οι αθλητές οι συνοδοί και οι υποστηρικτές τους διέμειναν στους ξενώνες της ευρύτερης περιοχής και κινήθηκαν, κάνοντας προετοιμασία, σε πλακόστρωτα δρομάκια, περιφερειακούς δρόμους και μονοπάτια από τα Κομνηνά, έως το Λυκοδρόμιο, από τη Σταυρούπολη έως τον Λειβαδίτη.

  Στις 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας Διάθλου, τρεξίματος και ποδηλασίας και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 ο κύριος ποδηλατικός αγώνας στα πανέμορφα μονοπάτια του Ερύμανθου.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους  τους αθλητές και αθλήτριες,  τις οικογένειες και τους φίλους τους που έδωσαν παλμό και ζωή στην περιοχή, ενώ τίμησαν τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη για τη συνεχή στήριξη του Δήμου Ξάνθης και της Π.Ε. Ξάνθης όλα αυτά τα χρόνια στην υλοποίηση των διοργανώσεων.

Στις απονομές, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αναφέρθηκε στην εξωστρέφεια που επιτυγχάνεται από τις διοργανώσεις και στην πληρότητα των καταλυμάτων στην περιοχή, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Ευφραιμίδης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που οι διοργανώσεις φέρνουν στην ορεινή περιοχή, λειτουργώντας οι επισκέπτες ως οι καλοί πρεσβευτές της Σταυρούπολης, σε όλη την Ελλάδα.

Παρόντες στις απονομές ο πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου  Ιωάννης Μπούτος , ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Απόστολος  Ελευθεριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης  Ιπποκράτης Καμαρίδης , η Πρόεδρος της ΟΔΙΑΚ  Χαρά Κριτίδου, ο γιατρός της διοργάνωσης  Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα, καθώς ο θεσμός έχει διαρκώς ανοδική πορεία, και επιγραμματικά αναφέρουμε τη   Δράμα, Κομοτηνή, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, ακόμη και τη μακρινή Κρήτη που συμμετείχε ενεργά και έμεινε ικανοποιημένη από τη διοργάνωση, τη φιλοξενία και τις ιδιαίτερες ομορφιές του τόπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά