Τ.Κωνσταντινίδης : Γιατί πρέπει να βοηθήσουμε τον 8χρονο Αλέξανδρο

Έκκληση, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, προς τους συμπολίτες που δύνανται να βοηθήσουν τον 8χρονο Αλέξανδρο και την οικογένεια του, ώστε να ανταπεξέλθουν  στα έξοδα που απαιτεί η ενδεικνυόμενη για το παιδί θεραπεία, απηύθυνε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης κ. Τάσος Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί, για τη θεραπεία, τους θεράποντες ιατρούς του και τη νοσηλεία που απαιτείται σε νοσοκομείο των Αθηνών και απευθυνόμενος, για μια ακόμη φορά, στην ευαισθησία των συμπολιτών μας κάλεσε όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια, να το πράξουν.

Ήδη ο σύλλογος έχει δημοσιοποιήσει τους διασφαλισμένους τρόπους που μπορούν οι πολίτες να στηρίξουν την οικογένεια και το παιδί, που είναι οι εξής:

• Απόδοση χρημάτων στη μητέρα του Αλέξανδρου (Θεοχαρίδου Κριστίνα, τηλέφωνο 6940327151) μέσω μεταφοράς με την εταιρεία Western Union (https://location.westernunion.com/gr/xanthi).Μετά την κατάθεση των χρημάτων απαιτείται 4 ψήφιος κωδικός επιβεβαίωσης που θα αποδίδεται τηλεφωνικά στην μητέρα.

• Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας:

GR7601104350000043564138899 – Θεοχαρίδου Κριστίνα

Παράλληλα ενημέρωσε ότι εάν κάποιος συμπολίτης δεν δύναται να εξυπηρετηθεί από τις παραπάνω επιλογές, ο σύλλογος θα βοηθήσει ώστε το ποσό που επιθυμεί να προσφέρει να φτάσει στην οικογένεια.

Ακούστε τον κ. Τ.Κωνσταντινίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά