Ο Αλέξης Χαρίτσης στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης. Το απόγευμα σε εκδήλωση στο ΕΒΕ με θέμα τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα

Επίσκεψη στην Ξάνθη  πραγματοποιεί σήμερα,  Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, όπου μίλησε για τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επανεκίνηση της οικονομίας, διευκρινίζοντας οτι, κυρίως  η ρευστότητα είναι αυτή που απασχολεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η διερεύνηση της κατάστασης στην πραγματική οικονομία, είναι αυτή που μπορεί να δώσει τις απαντήσεις για τις ενέργειες που η πολιτεία πρεέπει να υποστηρίξει, ώστε να μπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά.

Οι 120 δόσεις στις ρυθμίσεις χρεών σημείωσε, είναι στη σωστή κατεύθυνση, όμως δε φτάνει αυτό. Θα πρέπει να συνδιαστεί και με κούρεμα των χρεών για να αναπνεύσει η επιχειρηματικότητα.

Η ενεργοποίηση χρήσιμων εργαλείων, σημείωσε όπως είναι η αναπτυξιακή τράπεζα, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και να φανεί το φως στο μακρύ τούνελ που δημιουργήθηκε και με την πανδημεία.

Ακούστε τον Αλέξη Χαρίτση:

Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής και  στελέχη του κόμματος.

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα είναι ο ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται στις 20.00 σήμερα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης με θέμα τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα.

 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά