Γκαβέλας-Γκαραγκάνης-Παυλακάκης στην "Όμορφη Πόλη 89,9" και τα βινίλια στον Νάσο από τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη

Στους Ραδιοθαλάμους του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης και στην εκπομπή «Αθλητικός Παλμός» του Νεκτάριου Αμποβιανίδη» φιλοξενήθηκαν ο Χρυσός  Παραολυμπιονίκης του Τόκιο 2021 στα 100μ Αθανάσιος  Γκαβέλας   και ο  οδηγός του,  αθλητής Σωτήρης  Γκαραγκάνης, μαζί με τον Ξανθιώτη πρωταθλητή  Άγγελο Παυλακάκη.

Η συνέντευξη των αθλητών ήταν προγραμματισμένη στο επίσημο πρόγραμμα των αθλητών και η παρουσία τους στα ερτζιανά πραγματικά συγκινητική.

Ακούστε τους

Ο Νάσος Γκαβέλας κατά τη συνέντευξη αφηγήθηκε όλη τη διάρκεια της πορείας του στον αθλητισμό, το πείσμα και την προσπάθεια που κατέβαλε μαζί με τον οδηγό του στις προπονήσεις και στους αγώνες μέχρι να φτάσουν στην ύψιστη αυτή διάκριση.

Η ευγένεια της ψυχής του, το θάρρος και η αγωνιστική του διάθεση σε όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης της ζωής έβαλαν στο προσκήνιο την απόλυτη συνέργεια των ανθρώπων στον αθλητισμό και στην κοινωνία που μπορεί να βρει μιμητές και να δημιουργήσει τις ευαισθησίες που χρειάζονται ώστε όλοι χέρι χέρι να πορευόμαστε χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Η εικόνα τον δύο αθλητών που τρέχουν, μαζί, σαν ένας, εξάλλου δίνει εύγλωττα το μήνυμα αυτό, της συμπόρευσης, της συμπερίληψης, της αλληλεγγύης.

Στα “off the record” της συνέντευξης ο Νάσος Γκαβέλας μας αποκάλυψε ότι επιθυμία του είναι να προμηθευτεί ένα πικ απ για να ακούει με αυτόν τον τρόπο δίσκους βινιλίου και ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης δεσμεύτηκε τις επόμενες ημέρες να του αποστείλει δίσκους  βανιλίου από τις αγαπημένες του μουσικές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά