Μ. Τσέπελης: Ευχαριστώ τη SMIRDEX, για την ευγενική της χορηγία, στον αθλητισμό της Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί την εταιρία SMIRDEX, για την ευγενική χορηγία των 25.000 ευρώ, με σκοπό την αποπεράτωση του ελαιοχρωματισμού του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της. 

Η καθόλα ελληνική εταιρία, με έδρα την Ξάνθη, μεγαλουργεί τα τελευταία 40 χρόνια, στον τομέα της παραγωγής υλικών τριβής για τη βιομηχανία και οι δραστηριότητές της επεκτείνονται σε όλον τον κόσμο, εξάγοντας το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της. Υπό την καθοδήγηση του εμπνευσμένου ιδρυτή της, κ. Μαρδάριου Τοπούζογλου, αλλά και της κόρης του Κατερίνας, που εκπροσωπεί τη διάδοχη κατάσταση, ήδη με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, η SMIRDEX αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο κατασκευής λειαντικών, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την Ξάνθη, αλλά κυρίως, ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία και τις επιχειρηματικές δυνατότητες της περιοχής μας.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι η ζωντανή απόδειξη ότι με τον ορθό προγραμματισμό, την αξιοποίηση των εργαλείων υψηλής τεχνολογίας, τη συνεχή και συστηματική έρευνα, την επιμονή στην ποιότητα, αλλά και τη διορατικότητα, το ελληνικό «επιχειρείν» μπορεί όχι μόνον να επιβιώσει, αλλά να διαπρέψει σε διεθνές επίπεδο, ανεξάρτητα, από τις οικονομικές, υγειονομικές και γενικότερα πολιτικές συνθήκες.

Όταν, μάλιστα, συνδυάζει εμπράκτως τη φιλοσοφία, ότι οι επιχειρήσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, τότε, η επίδραση που δημιουργείται στις τοπικές κοινωνίες, είναι απολύτως δυναμική, ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά