Βόλτα με κλεμμένο αμάξι.

Συνελήφθησαν χθες (28-1-2013) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 36χρονος υπήκοος Ουκρανίας και ένας 34χρονος υπήκοος Μολδαβίας, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία. 

 

Ειδικότερα, χθες (28-1-2013) το μεσημέρι, οι δύο αλλοδαποί, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.   Κατά τον ενδελεχή και εμπεριστατωμένο έλεγχο που ακολούθησε από τους αστυνομικούς και αξιωματούχους του FRONTEX, προέκυψε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις ιταλικές αρχές, ως όχημα κλεμμένο, και ότι η εξουσιοδότηση, που κατείχαν οι δύο δράστες για την οδήγηση του οχήματος είναι πλαστή.

 

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία εξουσιοδότηση.   

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Αλεξανδρούπολης.

 

Αστυνομικά