ΠΑΣΕΒΕ: Καταγγέλουμε τον Κυβερνητικό Αυταρχισμό, στηρίζουμε τους Αγρότες.

Η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ εκφράζει την ολόπλευρη αλληλεγγύη των μικρών αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων στον αγώνα της φτωχομεσαίας  αγροτιάς.

Ο αγώνας τους αυτός είναι δίκαιος και αφορά όλους μας γιατί στρέφεται ενάντια σε μια αντιλαϊκή και φιλομονοπωλιακή πολιτική που πλήττει με την ίδια σφοδρότητα αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, φτωχούς αγρότες και τις οικογένειες όλων μας.

Όπως με τη στήριξη των κυβερνήσεων και της ΕΕ οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι αλυσίδες γιγαντώθηκαν και οδήγησαν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους  στη χρεοκοπία και την ανεργία  έτσι και η  Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, ξεκληρίζει τη μικρομεσαία αγροτιά και την οδηγεί στη καταστροφή, προκειμένου να γιγαντωθούν οι μεγάλες αγροτικές καπιταλιστικές μονάδες.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση η οποία μετά τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία που άσκησε με την επίταξη των εργαζομένων στο Μετρό, με  την αμέριστη συμπαράσταση της «τυφλής» δικαιοσύνης, απαγορεύοντας έτσι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην απεργία, τώρα στρέφει το μένος της ενάντια στους αγρότες στέλνοντας τις δυνάμεις καταστολής.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις καταστολής.

Η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ καλεί τα Σωματεία, τις Ενώσεις, τις Ομοσπονδίες, να εκφράσουν με όλους τους τρόπους την αλληλεγγύη τους στον αγώνα της αγροτιάς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

 

 

 

 

Πολιτικά
Τοπικά