Συγκέντρωση και πορεία Αλληλεγγύης από το ΠΑΜΕ Ξάνθης.

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν σήμερα έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα έκανε λόγο για άγρια επίθεση κατά δεκάδων συνδικαλιστικών εργατικών σωματείων. Από το μεσημέρι χιλιάδες διαδηλωτές, κυρίως από το ΠΑΜΕ, διαμαρτύρονται για τους 35 συλληφθέντες από το Υπουργείο Εργασίας.

«Αντί να απολογηθεί ο υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και με συλλήψεις και προσαγωγές», σημειώνεται  σε σχετική ανακοίνωση.

Ο υπουργός Εργασίας σε ανακοίνωσή του είπε ότι προκλήθηκαν φθορές στο γραφείο του και η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της επανέλαβε αρκετές φορές ότι περιμένει να δείξουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπήρξαν φθορές, το βίντεο με τις φθορές στην πλατεία Συντάγματος.

Στην Ξάνθη το ΠΑΜΕ, μαζί με Λαϊκές Δυνάμεις, πραγματοποίησε συγκέντρωση αλληλεγγύης και πορεία που κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης στις 21:10.

Ο Γιώργος Κολάρος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης στο τέλος της πορείας σημειώνοντας ότι ο κόσμος  πολύ καλά γνωρίζει ότι το ΠΑΜΕ στις εκδηλώσεις του σέβεται τη Δημόσια  περιουσία  και τον Λαϊκό πλούτο και επομένως αυτό που υποστηρίζει η Κυβέρνηση ότι υπήρξαν παρατράγουδα, ότι υπήρξαν φθορές και γιαυτό συλλήψεις, είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Ακούστε αναλυτικά τον Γιώργο Κολάρο.

Πολιτικά
Τοπικά