Τ.Σιδηρόπουλος: Συγχαρητήρια στο Λύκειον Ελληνίδων Ξάνθης για την έκδοση του ημερολογίου-αφιέρωμα στην Μικρασιατική καταστροφή

Την πρόεδρο και σύσσωμο το Δ.Σ του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης για την έκδοση του εξαιρετικού ημερολογίου για το 2022 , το οποίο είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή – το χαρακτήρισε ‘μνημείο’ με την κυριολεκτική έννοια της λέξης καθώς ξυπνά τη μνήμη – συνεχάρη ο κ. Τάκης Σιδηρόπουλος, με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

‘Η μνήμη είναι ο γραφιάς της ψυχής’ σημείωσε, καλώντας όσους συμπολίτες δύνανται να το προμηθευθούν, αλλά και Δήμους της Ξάνθης, στηρίζοντας παράλληλα το Λύκειο και την εξαιρετική δουλειά που κάνει .

Θυμήθηκε πως και ο ίδιος συνέβαλλε στην στήριξη του Λυκείου στα πρώτα του βήματα με μπροστάρησες τη σύζυγο του τότε Νομάρχη Κωνσταντίνου Θανόπουλου και την αείμνηστη μητέρα της σημερινής προέδρου του Λυκείου, προκειμένου να παραστούν στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια πανηγυρική εκδήλωση για την εκλογή των πρώτων Ελλήνων ευρωβουλευτών.

Εκμυστηρεύθηκε δε, ότι ζήτησε από την κ. Π.Στάντσιου , το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης να καταγράψει τη δική του λαμπρή διαδρομή κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τέλος, αναφορικά με την διαφορετική άποψη που εξέφρασε  ακροατής μας σε πρόσφατη τοποθέτηση του , τον κάλεσε να συζητήσουν on air για τις επιπτώσεις της πανδημίας στη διεθνή οικονομία.

Ακούστε τον κ. Τ. Σιδηρόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά