Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν: Επιτέλους, μετά από χρόνια, σύγχρονα ηλεκτροκίνητα οχήματα στον Δήμο μας. Ευχαριστώ την Πολιτεία και τα στελέχη των υπηρεσιών μας.

 

Σύγχρονα ηλεκτροκίνητα οχήματα αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ θα προμηθευτεί ο Δήμος Μύκης, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχε σοβαρό έλλειμα εξυπηρέτησης των αναγκών, καθώς δεν υπήρχαν τα αναγκαία οχήματα στον Δήμο Μύκης.

Λεωφορεία, φορτηγά, οχήματα οδοκαθαρισμού, ειδικό όχημα μικρού φορτωτή με τη δυνατότητα εναλλαγής σε αλατιέρα, εκχιονιστικό, φρέζας χιονιού, οπισθοεκσκαφέα, όλα ηλεκτροκίνητα μπαίνουν στον στόλο οχημάτων του Δήμου Μύκης.

Αναλυτικά:

Δύο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων οδοκαθαρισμού (Σάρωθρα).

Δύο Ηλεκτροκίνητων Λεωφορείων, χωρητικότητας 17 θέσεων έκαστο στις οποίες περιλαμβάνεται και μία (1) θέση ΑΜΕΑ, 

Δυο Ηλεκτροκίνητων Φορτηγών με ανατρεπόμενη καρότσα,

Ενός  Ηλεκτροκίνητου Μικρού Φορτωτή , με την δυνατότητα εναλλαγής  του Κάδου με διάφορα άλλα εξαρτήματα, όπως (1) Εξάρτηση οπισθοεκσκαφέα , (1) Εξάρτηση εκχιονιστικής λεπίδας,  (1) Εξάρτηση αλατοδιανομέα,  (1) Εξάρτηση φρέζας χιονιού και

Δυο Σταθμών Φόρτισης, που θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα

 

 

Δήμαρχος  Μύκης εκφράζει  τις θερμές  του ευχαριστίες στον Υπουργό Εσωτερικών Κ. Μάκη Βορίδη, στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, στον Βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, στα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς επίσης Και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών ‘Έργων και Περιβάλλοντος του Δήμου Μύκης για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ένταξη του έργου – «Δράσεις ηλεκτροκίνησης Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 1.315.163,11 ευρώ. 

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Μύκης, το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο, καθώς  καλύπτει τα κενά που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και στα μηχανήματα έργου, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος με τον περιορισμό των ρίπων που εκλύουν στην ατμόσφαιρα τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά