Έκοψε την πίτα του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

Με τη συμμετοχή των δικαστικών αρχών, δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων και εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης  η κοπή της βασιλόπιτας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η  Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κα. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου απηύθυνε στους συναδέλφους της, σε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και σε όλο τον κόσμο  τις καλύτερες ευχές της για μία υγιή, δημιουργική και ευλογημένη  νέα χρονιά .

Η κ. Χατζηφωτιάδου δήλωσε πως η νέα διοίκηση του ΔΣ Ξάνθης θα προσπαθήσει και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια,  με κάθε μέσο ώστε να ευοδωθούν οι σκοποί για τους οποίους έχει εκλεγεί.  Και πρόσθεσε:  «…Είναι μία θέση διοίκησης και όχι μία θέση εξουσίας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο  δικηγορικό χώρο και θα παλέψουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες, να κάνουμε την καθημερινότητα του δικηγόρου και την πρόσβασή του στις δημόσιες υπηρεσίες πιο  εύκολη και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας έως το τέλος της θητείας μας, γιατί έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά..».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων,  ο οποίος ευλόγησε και την πίτα, ο Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Ξάνθης, ο Εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Ξάνθης, ο Πρόεδρος του Στρατοδικείου Ξάνθης, ο Εισαγγελέας του Στρατοδικείου Ξάνθης, η Προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Ξάνθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης και εκπρόσωπος του βουλευτή της  ΝΔ Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη.  

Το φλουρί της  βασιλόπιτας  κέρδισε η κ. Ερμιόνη Παναγιωτίδου, Ταμίας του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ερμιόνη Παναγιωτίδου

Στη βασιλόπιτα που κόπηκε για τους παρευρισκόμενους φορείς, τυχερός στάθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά