Νίκος Δημόπουλος: Πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Σοβαρές οι συνέπειες στο Δημογραφικό.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προγραμμάτισε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Βασίλη Δελησταμάτη, σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022  για την ενημέρωση του Περιφερειάρχη και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, σχετικά με τα προβλήματα και τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιφέρειας μας.     

Ο Νίκος Δημόπουλος φιλοξενήθηκε στην Ενημερωτική Εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, λίγο πριν τη συνάντηση και αναφέρθηκε στην ατζέντα των θεμάτων που θα τεθούν υπόψη του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.

Ο Νίκος Δημόπουλος, τόνισε ότι είναι σημαντικό στις διεκδικήσεις μας να έχουμε αρωγό την Περιφέρειά μας, καθώς η παρέμβασή της στην πολιτεία είναι καθοριστική, ενώ αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που επιφέρει η δυσλειτουργία στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και στο Δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά