Η παρέλαση στην Ξάνθη για την 25η Μαρτίου

 Με την   επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την εορτή της 25ης Μαρτίου 2022, ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων της πόλης, η κατάθεση στεφάνων και η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Την παρέλαση Τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο Στρατηγός-Διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού  Ιωάννης Τσιόπλος,  ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ , ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν  ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης , ο Αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ. Φώτης Μάρης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Εκκλησίας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος  Σταμάτης.

Ο Ανοιξιάτικος καιρός   και η απουσία αυστηρών περιοριστικών μέτρων, καθώς η μοναδική σύσταση ήταν η  χρήση μάσκας, έδωσαν την ευκαιρία  σε μικρούς και μεγάλους να γεμίσουν ασφυκτικά την 28ης Οκτωβρίου και να χαρούν χειροκροτώντας θερμά τα νιάτα της Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά