Γ.Παπαχρόνης: συγκινητική η προσφορά των Ξανθιωτών για το Γηροκομείο – Μέχρι τέλη του μήνα συνεχίζονται οι δωρεές

Για μια ακόμη χρονιά η αγάπη των Ξανθιωτών για το Γηροκομείο της Ξάνθης ‘Μέγας Βασίλειος’, αποτυπώθηκε από τη συμμετοχή τους στο χθεσινό 11ο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης.

Χωρίς ακόμη να έχουν ανοίξει οι κουμπαράδες, αφού μέχρι τα τέλη του μήνα θα εξυπηρετούν όσους/ες επιθυμούν να συνδράμουν, ενώ και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ιδρύματος συνεχίζουν να δέχονται προσφορές, σύμφωνα με τον  πρώτο απολογισμό – όχι τον τελικό- συγκεντρώθηκαν 18.500 ευρώ και 1.800 ευρώ σε υλικά . Ήδη σήμερα τοποθετήθηκε κουμπαράς και στο δημοτικό αμφιθέατρο όπου διεξάγεται το συνέδριο των Γ.Γ. των ΟΤΑ:’ φέτος το αξιοσημείωτο είναι ότι δεχθήκαμε πολλές ανώνυμες προσφορές και από επιχειρήσεις και από άτομα’, επεσήμανε ο πρόεδρος του ιδρύματος, κ. Γιάννης Παπαχρόνης, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συνέδραμαν στη επιτυχή έκβαση και του χθεσινού ραδιομαραθωνίου.

Όπως κάθε χρόνο η διοργάνωση χάρισε στιγμές συγκίνησης, αφού και φέτος το ίδρυμα στηρίχθηκε και από τους μη έχοντες:’ σε προηγούμενη διοργάνωση είχαμε προσφορά από τα παιδιά των φαναριών. Φέτος συμπολίτης, που ο ίδιος σε σημείο της πόλης ζητά βοήθεια από περαστικούς, προσέφερε για το Γηροκομείο’, γνωστοποιεί ο κ. Παπαχρόνης.

Επίσης συγκίνησε το γεγονός ότι όλοι οι συμπολίτες, ανεξάρτητα με το εάν συμμετείχαν ή όχι στην όλη προσπάθεια, καλοδέχθηκαν τους εθελοντές.

Από φέτος υιοθετήθηκαν νέα δεδομένα για τον καθιερωμένο ραδιομαραθώνιο, αφού δόθηκε μια ώρα παράταση , ενώ και τα happenings στην πλατεία κέντρισαν το ενδιαφέρον :’ από του χρόνου θα υπάρξουν αλλαγές και στην ημέρα και στις ώρες’ επισήμανε ο πρόεδρος του ιδρύματος.

Ακούστε τον κ. Γ.Παπαχρόνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά