Επίσημη Έναρξη του Επιστημονικού Συνεδρίου των Γενικών Γραμματέων Τ.Α. στην Ξάνθη

Η επίσημη έναρξη του Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο «Επενδυτικός-Αναπτυξιακός Προγραμματισμός & Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 9 το πρωί, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Στο Συνέδριο θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο αν. Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Προώθησης του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας και Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαργαρίτης Σχοινάς, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρία Συρεγγέλα, που θα συμμετάσχει διαδικτυακά, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής & Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Δρ Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Διπλωματικός Εκπρόσωπος Γραφείου UNICEF στην Ελλάδα Λουτσιάνο Καλεστίνι.

Επίσης, θα παραβρεθεί μεγάλη αντιπροσωπεία Γενικών Γραμματέων οκτώ υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ, φορείς της Αυτοδιοίκησης και κοινωνικοί φορείς.

Στις εργασίες του συμμετέχουν ως Ομιλητές και Συντονιστές αιρετοί και τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς Δήμων & Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες ΟΤΑ), υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες που θα λάβουν χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης, Πλατεία Διοικητηρίου 1Α, διαδικτυακά στον υπερσύνδεσμο:

https://youtu.be/1lsMgNBZX2w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά