Δράση με τίτλο ‘Ανακύκλωση και Αναπηρία’ διοργανώνει το σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης- Ζητά από όλους μας να προσφέρουμε πλαστικά καπάκια από μπουκάλια

Το σωματείο ΑΜΕΑ Ν.Ξάνθης διοργανώνει μια ιδιαίτερη δράση, τη δράση ‘Ανακύκλωση και Αναπηρία’,  στις 25 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, προκειμένου με τη βοήθεια όλων μας να στηρίξει μέλη του που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Και η βοήθεια που μας ζητά όχι μόνο δεν κοστίζει, αλλά αντιθέτως μας απαλλάσσει και από περιττά απορρίμματα, αφού το μόνο που ζητείται από τους συμπολίτες είναι, εκείνη την ημέρα, από τις 10:00 ως τις 13:00 , να παραδώσουμε στα μέλη του συλλόγου πλαστικά καπάκια από μπουκάλια –νερού, αναψυκτικών , απορρυπαντικών- που πλέον θα έχουμε χρησιμοποιήσει.

Όπως τόνισε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, η πρόεδρος του σωματείου κ. Δήμητρα Κοτσάκη, το σωματείο ξεκίνησε τη δράση από τον περασμένο Φεβρουάριο, αναπτύσσοντας μια πολύ συγκινητική συνεργασία με τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού, προκειμένου να βοηθήσει μέλος του να καλύψει μέρος των εξόδων για την αγορά ενός αναγκαίου εξαρτήματος.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα με τη συνδρομή αυτή τη φορά των πολιτών της Ξάνθης.

Η κ. Κοτσάκη κάλεσε όλες και όλους μας να συλλέγουμε αυτές τις ημέρες , και να  μην πετάμε, τα πλαστικά καπάκια και στις 25 του μήνα να τα χαρίσουμε στο σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης.

Ακούστε την κ. Δήμητρα Κοτσάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά