Στην Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή είναι αφιερωμένος ο πρώτος τόμος της “Επιστημονικής Επετηρίδας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ”

θα παρουσιαστεί ο πρώτος τόμος  της “Επιστημονικής Επετηρίδας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ”, που είναι  αφιερωμένος  στην  Ομότιμη Καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ. κ.  Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή, πρώην Κοσμήτορα της Σχολής,  επ’ ευκαιρία  της συνταξιοδότησής  της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 και ώρα 20.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, στο ιστορικό κτήριο της Τσανακλείου.

Μετά την παρουσίαση του τόμου, θα απονεμηθούν, στη διάρκεια της ίδια εκδήλωσης, και τα βραβεία αριστείας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022.

Η κα.  Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή, έγραψε:

"Ευχαριστώ τις αγαπημένες και τους αγαπημένους συναδέλφους της Γλωσσολογικής κατεύθυνσης και του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας αλλά και της Κοσμητείας ΣΚΑΣ για την εκδήλωση που με τόση αγάπη προετοιμάζουν για μένα για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαϊου!
Εν τω μεταξύ έχω μπερδευτεί συναισθηματικά μιας και η αγαπημένη συμφοιτήτρια Δόξα επέλεξε αυτές τις μέρες για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια από την εισαγωγή μας στο Πανεπιστήμιο!
Ναι, καλά ακούσατε: ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ! Οκτώβριος, Ι971 Απίστευτο μου φαινεται….
Έτσι αυτή την εβδομάδα γίνομαι ταυτόχρονα 18 με τις συμφοιτήτριές μου και …. «άστα μην τα μετράς» χρονών με τους συναδέλφους και φοιτητές στο ΤΕΦ!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά