Κατασκήνωση στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας διοργανώνουν οι οργανώσεις σπουδάζουσας Νεολαίας της ΚΝΕ

Με σύνθημα «Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών! Ούτε βάση, ούτε στόχος των ιμπεριαλιστών!», οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας Νεολαίας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ πραγματοποιούν κατασκήνωση την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μάη στο Δημοτικό Κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, γνωστοποίησε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, η Γραμματέας του Τ.Σ ΚΝΕ Ξάνθης κ. Χριστίνα Στεργίου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν, επεσήμανε, με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 28 Μάη, στις 7 μ.μ. στo πάρκο στην «Αργώ», με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί στις 6 μ.μ. στο πάρκο Ακαδημίας.

Η κ. Στεργίου υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της κατασκήνωσης, στον χώρο του κάμπινγκ θα διεξαχθούν ακόμα πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, συζητήσεις, δράσεις, συναυλίες ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν, ενάντια στη λειτουργία της αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης στο λιμάνι της πόλης και στην επικίνδυνη μετατροπή της πόλης σε στρατιωτική πύλη.

Όπως τόνισε η κ. Στεργίου η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όσους νέους επιθυμούν να παραστούν στις τριήμερες εκδηλώσεις, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της κάθε μέρας.

Ακούστε την κ. Χριστίνα Στεργίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά