Π. Καμπάκη Βουγιουκλή-Η Συγκινητική εκδήλωση που της αφιερώθηκε

Με εμφανή τη  συγκίνηση στα μάτια… στο πρόσωπο… σε όλη τη σωματική της έκφραση, η κα Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή, τιμήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022  στην εκδήλωση παρουσίασης του πρώτου τόμου   της “Επιστημονικής Επετηρίδας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ”.

 Ο τόμος είναι   αφιερωμένος  στην  Ομότιμη Καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ. κ.  Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή, πρώην Κοσμήτορα της Σχολής,  επ’ ευκαιρία  της αφυπηρέτησής της, που τη βρίσκει, έναν χρόνο μετά, περισσότερο δραστήρια από ποτέ, διατηρώντας στο έπακρο την αστείρευτη ενέργειά της, εφαρμόζοντας έναν μυστικό μαθηματικό τύπο, που οφείλει  στον Θωμά Βουγιουκλή.

Η κ. Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή έγινε 18 χρονών, μαζί με τις συμφοιτήτριές της, από την ώρα που της έγινε γνωστή η εκδήλωση…..με βαθιά συγκίνηση, χωρίς όμως δάκρυα, τα οποία εκδηλώνονται στα μάτια της μόνο  σε στιγμές απελπισίας όπως η ίδια δήλωσε, ευχαρίστησε θερμά όλους και όλες που φρόντισαν τα πράγματα, στο στενό από τις υποχρεώσεις ελεύθερο χρόνο, στερώντας από τον εαυτό τους ξεκούραση και αποσυμπίεση.

Ευχόμαστε τη συνέχεια της δημιουργικής της πορείας, που σίγουρα εμπνέει και βρίσκει μιμητές.  

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την ομιλία της, που έγραψε, αλλά δεν εκφώνησε…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά