Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ‘Η ΑΓΑΠΗ’: Αποστολή «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΓΓΑΝΑ» εξετελέσθη με απόλυτη επιτυχία…

Την ικανοποίηση του για την προσέλευση εθελοντών, αλλά και ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την προσπάθεια για την αιμοδοσία στα Μάγγανα, εκφράζει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ‘Η ΑΓΑΠΗ’.

Αναφέρει:

‘Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 επιστρέψαμε και πραγματοποιήσαμε Εθελοντική Αιμοδοσία στα Μάγγανα μετά από πολλά έτη, και η συμμετοχή των κατοίκων και της νεολαίας ήταν συγκινητική.

Ανάλογη ήταν και η διάθεσή τους, το διαρκές χαμόγελό τους και η υπομονή τους, αφού σε ένα σχετικά ζεστό πρωινό Κυριακής περιμένανε μέχρι να αιμοδοτήσει και ο τελευταίος συχωριανός τους.

Τελική συγκομιδή σαράντα έξι (46) μονάδες αίματος και συμμετοχή άνω των πενήντα έξι (56) εθελοντών και υποψηφίων εθελοντών.

Να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης για την συμπαράσταση και υποστήριξή του.

Να ευχαριστήσουμε τον πάτερ Κωνσταντίνο Μπακόπουλο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος & Κοιμήσεως της Θεοτόκου της ενορίας των Μαγγάνων, για τη συνεχή παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας, για την ενθάρρυνση των εθελοντών και της νεολαίας και για τις καλές του κουβέντες προς όλους. Όπως και για τα σουβλάκια που προσέφερε σε όσους αιμοδότησαν..!!!

Τις ευχαριστίες μας στα μέλη των διοικήσεων των συλλόγων των Μαγγάνων που κινητοποίησαν και ενημέρωσαν τα μέλη τους ήτοι, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Αθλητικό Σύλλογο "Νέα Θύελλα Μαγγάνων" όπου αιμοδότησαν παίκτες και προπονητής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαγγάνων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Μαγγάνων.

Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και εθελόντριες που βοηθούσαν όλες τις ώρες της εκδήλωσης και που μείνανε και στο τέλος για τη λεγόμενη «λάντζα», την Ηρώ , τον Φώτη, το Δημήτρη, την Εύη

Τις ευχαριστίες μας στους διάφορους δωρητές της εκδήλωσης που συνέδραμαν στην επιτυχία της.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Βαλάντη Σπύρου, που αποτελεί την ψυχή, της όλης διοργάνωσης, αφού με δική του πρωτοβουλία και ενέργειες σχεδιάσαμε εδώ και δύο σχεδόν μήνες την κάθε λεπτομέρεια της επανίδρυσης της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών του δημοτικού διαμερίσματος Μαγγάνων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το επόμενο εξάμηνο προκειμένου με τη συμμετοχή όλων μας αλλά και ακόμη περισσοτέρων, να προσπαθήσουμε να εδραιώσουμε αυτή την δράση και να έχει συνέχεια και για τα επόμενα έτη.

Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, όταν δίνεις γεμίζει η ψυχή σου!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά