Σπύρος Τσιλιγγίρης: εκδόθηκε νέα ΚΥΑ για το συμψηφισμό του 12%

Σύμφωνα με ανάρτηση του βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ, Σπύρου Τσιλιγγίρη :’ Εκδόθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επίσπευση της διαδικασίας συμψηφισμού των οφειλών του Κράτους προς τις επιχειρήσεις για την επιδότηση εργασίας του 12%

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση ρυθμίζει τα θέματα της διαδικασίας συμψηφισμού των οφειλών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις από τις οφειλές του εργοδοτικού κόστους του 12%.

Με την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α., το ζήτημα της επιδότησης από τον ΟΑΕΔ του εργοδοτικού κόστους 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης μπαίνει σε τροχιά οριστικής επίλυσης μέσω της συνδυασμένης προσπάθειας των συναρμόδιων Υπουργείων.

Η ρύθμιση αυτή θα επιφέρει σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την τόνωση και ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται μέσω σχετικής αίτησης στη διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport.

H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας λύσεις στα ζητήματα που ανακύπτουν’ αναφέρει ο βουλευτής .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά