Ξεκινά η ανάπλαση οχτώ παιδικών χαρών στους οικισμούς Δέκαρχο, Κύρνο, Ηλιόπετρα, Κεντητή, Μικροχώρι και Παλαιό Εράσμιο Δήμου Τοπείρου

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου για την αναβάθμιση οχτώ (8) παιδικών χαρών σε οικισμούς του Δήμου Τοπείρου. Η παρούσα σύμβαση με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκινούν άμεσα και θα υλοποιηθούν στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στους οικισμούς Δέκαρχο, Κύρνο (x2), Ηλιόπετρα (x2), Κεντητή, Μικροχώρι και Παλαιό Ερασμίο, ώστε οι χώροι να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν σύντομα τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν καθημερινά πόλο έλξης για τους κατοίκους και τα μικρά παιδιά. Έπειτα από την πρόσφατη διαμόρφωση δέκα (10) παιδικών χαρών από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ σε διάφορους οικισμούς προχωράμε σε νέες παρεμβάσεις, ώστε τα παιδιά να διαθέτουν ασφαλείς χώρους για παιχνίδι και ψυχαγωγία. Η περιοχή μας σύντομα θα διαθέτει περισσότερες από είκοσι (20) παιδικές χαρές. Παράλληλα, σχεδιάζουμε την ανάπλαση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά