Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: Στην Ξάνθη την Πέμπτη ο τομεάρχης κοινωνικής ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τεμπονέρας- Ομιλία στο θεατράκι στην κεντρική πλατεία στις 20:00

Για την επίσκεψη του τομεάρχη Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, εργατολόγου και μέλος της Κ.Ε του κόμματος, Διονύση Τεμπονέρα,  στην Ξάνθη ενημερώνει  με ανακοίνωση της η Ν.Ε Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ:

‘Την Πέμπτη 23 Ιουνίου επισκέπτεται την πόλη μας ο Διονύσης Τεμπονέρας, Εργατολόγος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης.

Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, καλωσορίσματος των νέων μελών, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας με θέμα: «Ακρίβεια-Εργασία-Ασφάλιση».

Στα πλαίσια της επίσκεψης του, θα γίνουν  συναντήσεις με τον ΕΦΚΑ, τη ΔΕΗ, το Εργατικό Κέντρο, την ΑΔΕΔΥ, τον Σύλλογο ΑμεΑ Ξάνθης και θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Δημοτικό Ξάνθης.

Καλούμε όλους τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της πλατείας. Να γνωριστούμε, να δούμε τις προοπτικές μιας αριστερής- προοδευτικής διακυβέρνησης ξανά!

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει επαρκώς όλες τις κρίσεις, υγειονομική, ενεργειακή και τώρα και την κρίση ακρίβειας. Είναι αδύνατο να συνεχίσει στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο χρόνος της μετράει ήδη αντίστροφα.

Εν αναμονή κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων περιμένουμε τα μέλη μας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους/όλες που ενδιαφέρονται για το κοινό μας μέλλον, στο θεατράκι της πλατείας’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά