Α. Ελευθεριάδης: Μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σε όλους τους προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια-Με προγραμματισμό και σύστημα, οι παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης.

 

Η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών της Δ.Ε. Σταυρούπολης, οι εκδηλώσεις στους οικισμούς και οι Αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή,  εξυπηρετούνται σε υψηλό επίπεδο, από τις συνθήκες,  που με προγραμματισμό και σύστημα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε σε όλη την περιοχή της Σταυρούπολης, από το Χαλέπι έως τον Γέρακα και από το Δασικό Χωριό έως τα Κομνηνά και το Κρωμνικό, δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης  ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Απόστολος Ελευθεριάδης.

Ο Αντιδήμαρχος ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη συνδρομή τους, όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων,  που με τις διεκδικήσεις τους και την άοκνη δουλειά τους, βάζουν το στίγμα τους ώστε  να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι αυτή η συνεργασία είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόοδο της περιοχής σε όλα τα επίπεδα.

Ο Απόστολος Ελευθεριάδης,  στάθηκε επίσης στις   συνθήκες που δημιουργούνται και εξυπηρετούν τους περιπατητές του βουνού που έρχονται από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στην περιοχή και θαυμάζουν τον Φυσικό μας πλούτο, τονίζοντας τη σημασία που έχει για την επισκεψιμότητα στην περιοχή η διαχείριση των μονοπατιών, όπως και των περιφερειακών οδών της ευρύτερης περιοχής.

 Οι συχνές βροχοπτώσεις που εναλλάσσονται με ηλιόλουστες θερμές ημέρες, δυσχεραίνουν το έργο της διαχείρισης της βλάστησης στην περιοχή και οι επεμβάσεις πολλές φορές επαναλαμβάνονται για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, διευκρίνισε ο Αντιδήμαρχος, επισημαίνοντας ότι ήδη έχουμε πρακτικά αποτελέσματα σε Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά,  Γέρακα, Σταυροχώρι, Νεοχώρι,   Δαφνώνα, Σταυρούπολη, Άνω και Κάτω Καρυόφυτο, Κομνηνά, Κρωμνικό , Λυκοδρόμιο.

Η αποψίλωση συνεχίζεται και θα επαναλαμβάνεται σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη