Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Ο Φίλιππος Τσαουσέλης και ο Λάζαρος Χράντας σήμερα φιλοξενήθηκαν στην ενημερωτική εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.
Οι επαγγελματίες σκηνοθέτες-ηθοποιοί μίλησαν για τη δημιουργία της ομάδας «Art Τιs Ei» και βέβαια για το έργο "ΦΑΥΣΤΑ" του ΜΠΟΣΤ, ΄που ανεβαίνει σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 για δεύτερη παράσταση στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης στις 20:30.
Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της τέχνης στην περίοδο της πανδημίας και γενικότερα οι δυσκολίες που υπάρχουν εδώ και τρείς τουλάχιστον δεκαετίες στην Ελλάδα στον χώρο της τέχνης απασχόλησαν την εκπομπή.
Η ιδέα του Λάζαρου Χράντα για τη συνεργασία με τον Φίλιππο Τσαουσέλη με το συγκεκριμένο έργο του Μπόστ, πήρε σάρκα και οστά και πέρασε από χίλια μύρια κύματα…. Όμως με το πέρασμα των μηνών, με πολύ και επίπονη δουλειά και ατέλειωτους πειραματισμούς η ομάδα δέθηκε, αυτενέργησε, δημιούργησε και ωρίμασε με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται στο κοινό ένα έργο με πολύ θετική ενέργεια και επαγγελματισμό.
Ακούστε τον Φίλιππο Τσαουσέλη και τον Λάζαρο Χράντα:
Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Φίλιππος Τσαουσέλης
Μουσική: Γιώργος Μπουντουβής
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης:
Λάζαρος Χράντας,
Γιώτα Νικολοπούλου,
Πέτη Χατζηεφραιμίδου,
Νίκος Τουρατζίδης,
Μάρθα Κουτινή,
Χριστίνα Σαββάκου,
Φίλιππος Τσαουσέλης,
Γιώργος Παχούμης
Τιμή εισιτηρίου:7 ευρώ /φοιτητικό 5 ευρώ
Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου