Μ. Τσέπελης: Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ θα ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό της πόλης μας

Με μία εβδομάδα να απομένει για το πρώτο σερβίς του XANTHI MASTERS (14-17 Ιουλίου) στην ιστορική πλατεία Δημοκρατίας με φόντο τον Πύργο του Ρολογιού, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης δήλωσε:

«Σας καλωσορίζω στην Ξάνθη, στην όμορφη και ιστορική πόλη της Θράκης.

Είναι μεγάλη χαρά για τον Δήμο Ξάνθης να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τέσσερις συνδιοργανωτές δήμους του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Πρωταθλήματος, η επιλογή της διεξαγωγής του στις πλατείες, που φέρνει αυτό το εντυπωσιακό άθλημα, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τις παραλίες στα κέντρα των πόλεων, στέλνει το διττό μήνυμα για τη σημασία της άθλησης, αλλά και την προστασία του Περιβάλλοντος -δύο βασικές αρχές τις οποίες προωθούμε με τις πολιτικές μας στον Δήμο Ξάνθης.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση έρχεται να ενισχύσει τη βούλησή μας για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας, τον οποίο προωθούμε, στα στενά περιθώρια που μας άφησε η πανδημία, με αθλητικές συναντήσεις πανελλήνιου και διεθνούς βεληνεκούς, που φιλοξενούμε στον Δήμο μας, οι οποίες έχουν προσελκύσει επισκέπτες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή, που συνδυάζει τον σπάνιο φυσικό πλούτο με το πολιτιστικό και ιστορικό υπόβαθρο αιώνων.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την τιμή που έκανε στους συνδημότες μας να επιλέξει τον Δήμο Ξάνθης, ως μέρος της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ιδιαίτερα, τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την ουσιαστική στήριξή του στην προσπάθεια αυτή».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά