26-27 Αυγούστου η 12η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας στη Σταυρούπολη

«Η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας» διοργανώνεται και πάλι φέτος μετά από την παύση δύο ετών το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου στην Σταυρούπολη Ξάνθης. 

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην πλατεία της Σταυρούπολης και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις από χωριάτικες πίτες, που παρασκευάζουν οι κυρίες του οικισμού, με τοπικά προϊόντα και πατροπαράδοτες συνταγές, να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, και θα πλαισιωθούν με  διασκεδαστές για παιδιά και παραδοσιακούς χορούς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη και την Αλεξία Χιώτη, με παράλληλη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και διάθεση παραδοσιακής χωριάτικης πίτας φτιαγμένης από τις ντόπιες νοικοκυρές. Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Γκίκα.

Το  Σάββατο 27 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί «Η Γιορτή των Παιδιών», μια βραδιά για μικρούς και μεγάλους παρέα με τον μάγο Roger Frost, ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, ζογκλερικά κόλπα, γιγάντιες σαπουνόφουσκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά
Σταυρούπολη