Έκκληση από το σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Ξάνθης για συγκέντρωση πλαστικών καπακιών στις Γ.Π.Π. από συλλόγους και επισκέπτες- Έκκληση και προς τους επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Έκκληση προς τους συλλόγους που συμμετέχουν φέτος στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, αλλά και στους επισκέπτες απηύθυνε, με παρέμβαση της στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, η πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ Ν.Ξάνθης κ. Δήμητρα Κοτσάκη, να συλλέγουν τα πλαστικά καπάκια και να μην τα πετούν, ώστε να αξιοποιούνται για αγορά εξαρτημάτων για τις ανάγκες μελών του συλλόγου:’ οι σύλλογοι που θα έχουν στέκια θα μπορούσαν να τοποθετήσουν σε κάποιο σημείο μια μαύρη πλαστική σακούλα απορριμμάτων , γιατί σε τέτοιες σακούλες μας τα ζητούν, και εκεί να εναποθέτουν πλαστικά καπάκια και οι ίδιοι και οι επισκέπτες. Θα μπορούσαν , αν το επιθυμούν, να μας βοηθήσουν και οι επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης που σίγουρα έχουν τέτοιες συσκευασίες. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι σε συνεργασία με σχολεία της Ξάνθης πήγε πολύ καλά , ενώ είχαμε ανταπόκριση και από συμπολίτες μας σε εκδήλωση που είχαμε διοργανώσει για αυτό το σκοπό και στην κεντρική πλατεία. Από αυτά τα άχρηστα αντικείμενα, τα σκουπίδια  δηλαδή μετά τη χρήση, καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε ανάγκες μελών μας’ υπογράμμισε για να καταλήξει:’ ας μη ξεχνάμε ότι και με τον τρόπο αυτό βοηθάμε συνανθρώπους μας’.

Η κ. Κοτσάκη ζήτησε από όσους συλλόγους και επαγγελματίες κάνουν αποδεκτή την έκκληση του συλλόγου να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του συλλόγου , 2541110818, ή το δικό της  6944615151.

Ακούστε την κ. Δ.Κοτσάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Παλιά Πόλη
Τοπικά