22 πράγματα που μας λένε για την κρίση και δεν είναι έτσι. Των Χρήστου Λάσκου και Ευκλείδη Τσακαλώτου.


Στην Ξάνθη βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα,  το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Λάσκος, για την παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «22 πράγματα που μας λένε για την κρίση και δεν είναι έτσι».

Ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Μπάρκας προλόγισε στην εκδήλωση παρουσίασης του Βιβλίου ενώ τον συντονισμό είχε   το μέλος της Τριμελούς Γραμματείας της Συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Ο  Χρήστος Λάσκος παρουσίασε το βιβλίο του στην Ξάνθη, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας που έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, με εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, ενημερώσεις για την "ανατροπή" της τριμερούς Κυβέρνησης που δεν λέει τα πράγματα με το ονομά τους, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο συγγραφέας και άλλες φορές  με το να κρύβει σημαντικά και ουσιαστικά ζητήματα που φέρνουν τα μνημόνια.

Η ανατροπή είναι αναγκαίο να έρθει από τον Λαό, είπε ο Χρήστος Λάσκος και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει τη διαφορά στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όπου ο πολίτης θα είναι ο κερδισμένος σε μια κοινωνική ισορροπία και βεβαιότητα για το αύριο.

Πολιτικά
Τοπικά