Από μέλος του Δ. Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης, παραιτήθηκε η κα. Ελένη Χατζηγεωργίου

Την παραίτησή της από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης υπέβαλε η Ελένη Χατζηγεωργίου. 

Στην επιστολή παραίτησης  προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη, με κοινοποίηση στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μπούτο, η κυρία Χατζηγεωργίου αναφέρει τα εξής: 

Σας γνωρίζω με την παρούσα μου επιστολή ότι παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης.

Θεωρώ την παρουσία μου στο ΔΣ περιττή, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου, να δουλεύω και να προσφέρω, δεν μπορώ λοιπόν να συμμετέχω σε Συμβούλια που λειτουργούν με ήδη ειλημμένες αποφάσεις.

Σέβομαι του όρους της δημοκρατίας, σέβομαι πλήρως τους νόμους του κράτους μου, σέβομαι όμως και του εαυτό μου και δεν νομίζω ότι μπορώ να παίζω το ρόλο του μαϊντανού ή της γλάστρας, επισημαίνει η κυρία Χατζηγεωργίου και καταλήγει λέγοντας  ευχαριστώ πολύ για την επιλογή μου ως μέλος του ΔΣ, αλλά είναι αδύνατο να συνεχίσω να συμμετέχω με αυτούς τους όρους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά