Προς ανανέωση των οργάνων των τοπικών οργανώσεων το ΠΑΣΟΚ

Την έναρξη των διαδικασιών ανανέωσης των τοπικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ σηματοδότησαν οι χθεσινές ενημερωτικές συναντήσεις μελών της   Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος με τις Νομαρχιακές Επιτροπές ανά την επικράτεια. Στην Ξάνθη βρέθηκε χθες για τον  λόγο αυτό,  το μέλος της Κ.Ε. Παπαστεργίου Χρήστος.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο Γραμματέας της Ν.Ε Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Αχιλλέας Τσαρτσάρας τόνισε ότι το επόμενο διάστημα, μέχρι και τα μέσα Μαΐου, θα ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών ανανέωσης των οργάνων όπως καθορίσθηκαν στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος αλλά θα παραμείνει ενεργό μέλος του κόμματος στην τοπική κοινωνία :’ πέντε χρόνια είναι αρκετά’, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, καταδίκασε τα επεισόδια και τις ακραίες συμπεριφορές στην κεντρική πλατεία Ξάνθης που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολίτη, δηλώνοντας ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει πρωτοβουλίες και κοινά μέτωπα κατά της βίας.

Ακούστε τον Α.Τσαρτσάρα.

 

 

A Tsartsaras 02.04.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Πολιτικά