Παρέμβαση Τάκη Σιδηρόπουλου με προτάσεις ενόψει δύσκολου χειμώνα

Με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο συμπολίτης κ. Τάκης Σιδηρόπουλος κατέθεσε, πέρα από τον προβληματισμό του για τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, συγκεκριμένες προτάσεις που κατά την άποψη του θα μπορούσαν να δώσουν διεξόδους στα αδιέξοδα των πολιτών σε ότι αφορά τη θέρμανση. Προτάσεις που σχετίζονται με ελαστικοποίηση των απαγορεύσεων που ισχύουν στην υλοτομία και με την ενθάρρυνση της εγχώριας κατασκευής πέλετ.

Επίσης αναφέρθηκε στις σχετικά πρόσφατες αναφορές περί «τουρκικής μειονότητας» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ – σ.σ: οι οποίες ήδη απαντήθηκαν από τον αρμόδιο τομεάρχη του κόμματος και συνοδεύθηκαν από αυστηρή σύσταση προς τον βουλευτή- κάνοντας λόγο για τοποθετήσεις που «ερεθίζουν την τοπική κοινωνία και είναι ανεπίτρεπτες καθώς εκδηλώνουν μη σεβασμό στη διεθνή συνθήκη της Λωζάνης. Είναι ακατανόητες τέτοιες δηλώσεις από βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου».

Τέλος, εκτίμησε ότι η πρωτόγνωρη σημερινή οικονομική κατάσταση δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε σεισάχθεια το παγκόσμιο χρέος σε βάθος 10-15 ετών, ώστε να εξισορροπηθούν τα θετικά και αρνητικά πρόσημα των εθνικών οικονομίων.

Ακούστε τον κ. Τάκη Σιδηρόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη : Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά