Τα παιδιά του Τετραθέσιου Δημοτικού Σχολείου Εξοχής στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

Το 4θέσιο Δημοτικό Σχολείο Εξοχής  βρέθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στην Ξάνθη και επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Ραδιόφωνο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του.

Στην 'Όμορφη Πόλη 89,9" είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τα παιδιά της Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού σε πρώτη φάση και αμέσως μετά μαι τα μικρότερα παιδιά της Α΄, Β΄και Γ΄ τάξης, απολαμβάνοντας  τον αυθορμητισμό, τη ζωντάνια τους, αλλά και τις γνώσεις τους γύρω από τη μουσική και τα ραδιοφωνικά προγράμματα.

Τα παιδιά προετοιμάστηκαν από τους δασκάλους τους, Κατερίνα Αποστολίδου, Γιώργο Ταχτατζή, Αθηνά Καμπίτση και τον Διευθυντή του σχολείου Γιάννη Πολυχρονιάδη, που τους συνόδευαν στην εξόρμησή τους αυτή και έτσι είχαμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε να τραγουδούν το "Πότε θα κάνει Ξαστεριά" και το "Σαράντα παλικάρια"

Λίγο πριν καλοδέχτηκαν την ενημέρωση γύρω από θέματα που απασχολούν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ειδικότητες των εργαζομένων που απασχολούνται σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, όπως και για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην παραγωγή και μετάδοση του ραδιοφωνικού προγράμματος από τους ραδιοθαλάμους μέχρι να φτάσει το σήμα στα ραδιόφωνά μας.

Παιδιά και δάσκαλοι της Εξοχής  απέδειξαν έμπρακτα κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης, το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ουσιαστικής παιδείας που προσφέρεται στην ευρύτερη  περιοχή μας με μεστή και ουσιαστική εκπαίδευση.

Εύγε σε όλους. Σε παιδιά και δάσκαλους αλλά και στις οικογένειές τους, που δίνουν τα πρώτα ερεθίσματα και οδηγούν τα παιδιά που βλέπετε παρακάτω, στα πρώτα τους βήματα.

Εκπαιδευτικά
Τοπικά