«Οι τρεις τρόποι λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου» Ομιλία του ερευνητή-συγγραφέα Γιώργου Πασχαλίδη

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ομιλία του ερευνητή – συγγραφέα κ. Γιώργου Πασχαλίδη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία), με θέμα «Οι τρεις τρόποι λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου» (εφαρμογή σε υγεία, εκπαίδευση, ανθρώπινες σχέσεις).

Ο κ. Πασχαλίδης είναι ερευνητής – συγγραφέας ο οποίος έχει μελετήσει τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, ενώ την ανακάλυψή του έχει υποδεχθεί με θέρμη η ιατρική κοινότητα Ελλάδας και εξωτερικού, η οποία έχει παρουσιαστεί σε 3 παγκόσμια συνέδρια ιατρικής (Ν. Ορλεάνη, Αμβούργο, Μόσχα) και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Καινοτομίας και Εκπαίδευσης στη Μαδρίτη το 2012. 

Έχει βραβευτεί από το Βατικανό με το βραβείο λογοτεχνίας Giuzzepe Siacca και από την Unesco Ελλάδος για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη. Η ανακάλυψή του αφορά όλους του τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (υγεία, ανθρώπινες σχέσεις, εκπαίδευση, αθλητισμός) και προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι επίσης:

  • Κωνσταντινίδης Γιώργος (εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Πρόεδρος Μανιταρόφιλων Ελλάδος)
  • Σταθοπούλου Αναστασία (παιδοψυχίατρος, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και επιστημονικός συνεργάτης του Γιώργου Πασχαλίδη)
  • Κωσταντινίδης Ιωάννης (Διευθυντής β’ χειρουργικής ογκολογικής μονάδας του γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο»)
  • Χατζηελευθερίου Γιώργος (χειρουργός γυναικολόγος, διευθυντής Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας»)
  • Καραγιάννης Μανώλης (ομοσπονδιακός προπονητής στίβου στο άλμα επί κοντώ της Εθνικής Ελλάδος)

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και διοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία – Παράρτημα Ροδόπης και τον Σύλλογο ατόμων με προβλήματα όρασης «Ενόραση».

 

 

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά