Την Κυριακή η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης στο ύψωμα "Πολυβολείο"

Καλωσόρισμα της Άνοιξης

         Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 διοργανώνει την πορεία "Γέφυρα Σαμακώβ - Μονή Παναγίας Καλαμούς - Ύψωμα Πολυβολείο".

Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία τη θέα απο το σημείο προς το μοναστήρι.

 

Μια ευχάριστη πορεία μέσα σε ένα όμορφο μονοπάτι για το καλωσόρισμα της Άνοιξης.


Διαδρομή ιδανική για παιδιά και για αρχάριους ορειβάτες.


         Σκοπός δεν θα είναι η "κατάκτηση" κάποιας κορυφής αλλά να είμαστε άνετοι, χαλαροί και να ευχαριστηθούμε την πορεία καλωσορίζοντας την Άνοιξη. Επίσης να απολαύσουμε το ρόφημα και το κολατσιό μας, να θαυμάσουμε την αναγέννηση της φύσης αλλά και το σπουδαιότερο να προσφέρουμε ένα δώρο στον εαυτό μας... την κίνηση μέσα στο "πράσινο" που τόσο κοντά διαθέτουμε στην πόλη μας.

Η πορεία και η παρέα μας (Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης) είναι ανοιχτή σε όλους.

Πάρτε μαζί σας νεράκι, κολατσιό, το ρόφημα της αρεσκείας σας μα πολύ περισσότερο την όρεξη και το κέφι σας και ελάτε να απολαύσουμε την πορεία.

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 07/04/2013 στη γέφυρα Σαμακώβ στις 09:00 πμ.
 

         Θα συμβουλεύαμε να παρακολουθείτε μέχρι και την τελευταία στιγμή το blogspot της Λέσχης μας (olxanthis.blogspot.gr) καθώς και το προφίλ της στο Facebook (Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης) καθότι σε περίπτωση κακοκαιρίας θα ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση ή όχι των Κυριακάτικων δραστηριοτήτων μας.

        Το πρόγραμμα της Λέσχης μας μπορείτε να το δείτε στο olxanthis.blogspot.gr καθώς και στο προφίλ στο facebook. Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στον κάτω ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9) κάθε Πέμπτη από τις 19.00-21.00 να ενημερωθείτε και  να συζητήσετε μαζί μας. Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr.

 

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά