Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Λόγω της μεταστέγασης του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους, οι συναλλαγές με το κοινό κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 02.11.2022 μέχρι και την Πέμπτη 10.11.2022 θα περιορισθούν στις απολύτως επείγουσες και δικαιολογημένα αναγκαίες.
Από την Παρασκευή 11.11.2022, όλες οι υπηρεσίες θα παρέχονται κανονικά στο νεόδμητο κτίριο που βρίσκεται επί του λιμένα Πόρτο Λάγους, παραπλεύρως του κτιρίου στέγασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων.
Η μεταστέγαση, που προσφέρει επιπλέον χώρους στη δομή, θα λειτουργήσει θετικά στη σημαντική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής μας και το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους ευελπιστεί στην κατανόηση των πολιτών, που για λίγες ημέρες θα εξυπηρετούνται μόνο σε επείγουσες υποθέσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου