Ο Μιχάλης Στυλιανίδης δίνει συνέντευξη στη μαθητική δημοσιογραφική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης.

Τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης ετοιμάζονται να εκδώσουν τη μαθητική εφημερίδα τους με θέματα και απόψεις που αφορούν στη μαθητική κοινότητα της Ξάνθης, αλλά και ευρύτερα την κοινωνία της περιοχής.

"Μαθητικοί Ορίζοντες" είναι ο τίτλος της εφημερίδας και στο πλαίσιο της συλλογής ύλης για την έκδοση, η μαθητική δημοσιογραφική ομάδα του 1ου Γυμνασίου πραγματοποίησε συνεντεύξεις με πολίτες και φορείς στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά την έκδοση η εφημερίδα θα πωληθεί με ένα συμβολικό ποσό ανά φύλλο, ώστε να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας του 1ου Γυμνασίου.

Τη μαθητική δημοσιογραφική ομάδα της Γ' Τάξης του 1ου Γυμνασίου, που αποτελούσαν η  Χριστίνα Μπουτσιούκη, η Αμαλία Μπουχούρη και η Σταυρούλα Μούρκα,  τη συναντήσαμε στο Δημαρχείο της Ξάνθης στη Μαυρομιχάλη και όπως εξήγησε η Φιλόλογος καθηγήτρια Μαρία Τονονίδου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, τα παιδιά ετοιμάστηκαν να πραγματοποιήσουν συνέντευξη με το Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη και να του θέσουν ερωτήματα σχετικά με τη συντήρηση των σχολείων, τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης, την ανακύκλωση.

Ο Μιχάλης Στυλιανίδης υποδέχτηκε τους αυριανούς δημοσιογράφους του σχολείου και απάντησε στα ερωτήματά τους.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης στο video που ακολουθεί.

Εκπαιδευτικά
Τοπικά