Το Δωδέκατο Δημοτικό Σχολείο Στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης. Ακούστε τα παιδιά.

Το Δωδέκατο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και  το  Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Στην 'Όμορφη Πόλη 89,9" είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τα παιδιά και να απολαύσουμε   τον αυθορμητισμό, τη ζωντάνια τους, αλλά και τις γνώσεις τους γύρω από τη μουσική.

Τα παιδιά της Τετάρτης  προετοιμάστηκαν από τους δασκάλους τους και τραγούδησαν στους ραδιοθαλάμους της " Όμορφης Πόλης 89,9" καταδεικνύοντας ότι στο σχολείο τους γίνεται ιδιαίτερη δουλειά στο χώρο της μουσικής

Λίγο πριν καλοδέχτηκαν την ενημέρωση γύρω από θέματα που απασχολούν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ειδικότητες των εργαζομένων που απασχολούνται σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, όπως και για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην παραγωγή και μετάδοση του ραδιοφωνικού προγράμματος από τους ραδιοθαλάμους μέχρι να φτάσει το σήμα στα ραδιόφωνά μας.

Παιδιά και δάσκαλοι  απέδειξαν έμπρακτα κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης, το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ουσιαστικής παιδείας που προσφέρεται στην ευρύτερη  περιοχή μας με μεστή και ουσιαστική εκπαίδευση.

Εύγε σε όλους. Σε παιδιά και δάσκαλους αλλά και στις οικογένειές τους, που δίνουν τα πρώτα ερεθίσματα και οδηγούν τα παιδιά  στα πρώτα τους βήματα.

Ακούστε τα παιδιά.

 

12o Dimotiko Xanthis Nefeli 13.4.2013 by Radio899 on Mixcloud

 

 

12o Dimotiko Geia sou Hara sou 13.4.2013 by Radio899 on Mixcloud

 

 

12o Dimotiko Xanthis Ta paidia zografizoun 13.4.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Εκπαιδευτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά