Προβλήματα κατέγραψε ο Τέρενς Κουίκ στην Ξάνθη. Θα ακολουθήσουν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή. Η Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

"Απίστευτα  προβλήματα", χαρακτηρίζονται από του Ανεξάρτητους Έλληνες, αυτά που κατέγραψε κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος Τέρενς Κουίκ και όπως μας ενημερώνουν τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν στη Βουλή Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής.

Εντοπίσαμε τον Τέρενς Κουίκ την Παρασκευή στο ΙΚΑ Ξάνθης και παραχώρησε συνέντευξη στους Δημοσιογράφους. Ακούστε τον.

Terens Kouik 12.4.2013 by Radio899 on Mixcloud

Η Ενημέρωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες της Ξάνθης έχει ως εξής:

 

"Σαπάκια και παροπλισμένα αυτοκίνητα στην Αστυνομία Ξάνθης. Δεκαέξι ενεργοί μάχιμοι υπάλληλοι στο ΙΚΑ Ξάνθης για 58.000 άμεσους και έμμεσους ασφαλισμένους. Απάνθρωπη περικοπή κονδυλίων για το Ψυχικό Κέντρο Ξάνθης που εξυπηρετεί όλη την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη στην περίθαλψη και επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 58 παιδιών με σύνδρομο Down, αυτισμό, κλπ.

 

Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που κατέγραψε στη νέα περιοδεία που πραγματοποίησε στην Ξάνθη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

 

Είναι «προϊόντα» των επισκέψεων που τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση, όσο και στο ΙΚΑ, αλλά και στο Ψυχικό Κέντρο Ξάνθης, όπου είχε συνομιλία και ενημέρωση από τα σωματεία των εργαζομένων.

 

Μαζί με Πολιτευτές και Συντονιστές του Κινήματος ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε επίσης και το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών που έχει δημιουργηθεί μέσα στις Σχολές της Αστυνομίας της Ξάνθης, καταστρέφοντας ένα από τα σημαντικότερα κέντρα εκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ο Τέρενς Κουίκ, μαζί με τον Πολιτευτή Ξάνθης και αναπληρωτή Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του Κινήματος Χαράλαμπο Ευστρατίου επισκέφθηκε και τα χωριά Τοξότες και Τύμπανο όπου σε καταστήματα και καφενεία συναντήθηκε με κατοίκους, από τους οποίους άκουσε τα προβλήματα που βιώνουν στη σύγχρονη γερμανο-οικονομική κατοχή, δεχόμενοι πλήγματα κυρίως στον πρωτογενή, αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

 

Νωρίτερα, είχε συνάντηση και με τη Σαμπιχά από τις δραστήριες προσωπικότητες του οικισμού των Ρομά στο Δροσερό, η οποία αγωνίζεται να κρατήσει μακριά τα Ρομά παιδιά από τα νύχια του Τουρκικού Προξενείου.

 

Για όλα τα ζητήματα που κατέγραψε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα καταθέσει Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις και θα προχωρήσει και σε προσωπικές παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία."

 

Πολιτικά