Ομαδικό Πνεύμα στους αγώνες από τις νεανικές συντροφιές της Μητρόπολης Ξάνθης.

Η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεστε, το ομαδικό πνεύμα, στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της Μητρόπολης Ξάνθης, με τις νεανικές συντροφιές των "κατηχητικών" να απολαμβάνουν την διοργάνωση με ευγένεια και ήθος.

Τα  παιδιά με πολύ χαμόγελο χάρηκαν ιδιαίτερα το παιχνίδι  το Σάββατο 13 Απριλίου στην "Ασπίδα", όπου με την πατρική στοργή του Σεβασμιώτατου  Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα ενθαρρύνθηκαν στο ομαδικό πνεύμα και συνέχισαν να δέχονται ως "ευλογία" την αξιοποίηση της δυνατότητας που δίνεται από τη Μητρόπολη Ξάνθης, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου,, για πνευματική και ουσιαστική ζωή.

Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που είχαν την ευθύνη της αθλητικής διοργάνωσης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν στην πράξη ότι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων των παιδιών, με την χαρά που συνοδεύει τις δράσεις τους, μπορεί να φέρει την αισιοδοξία για το αύριο και το μέλλον της κοινωνίας.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ευχήθηκε σε έναν έναν ξεχωριστά, απένειμε τα μετάλλια των αγώνων και έδωσε το στίγμα της φιλομάθειας στους μαθητές, καθώς η σχολική χρονιά ολοένα πλησιάζει στο τέλος της.

Αθλητικά
Θρησκευτικά
Τοπικά