Συνεδριάζουν στην Αλεξανδρούπολη οι Επιτροπές Παρακολούθησης του νέου και του τρέχοντος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, από τις 09:30 έως τις 14:00 στο ξενοδοχείο Astir Egnatia της Αλεξανδρούπολης, η Επιτροπή Παρακολούθησης του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του νέου ΕΣΠΑ, μετά τη συγκρότησή της τον περασμένο μήνα, με θέμα την έγκριση των πρώτων προσκλήσεων υποβολής προτάσεων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη.

Αυτή θα είναι η 6η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης για την περίοδο 2014-2020, με θέμα τη διαπίστωση της προόδου υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ και τον καθορισμό των ενεργειών για την ολοκλήρωσή του.

Στις δύο συνεδριάσεις θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των αρχών διαχείρισης, συντονισμού και πιστοποίησης του ΕΣΠΑ, εκπρόσωποι δημοσίων αρχών, ειδικών υπηρεσιών και επιτελικών δομών Υπουργείων και της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), εκπρόσωποι οικονομικών και κοινωνικών εταίρων, των ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ, μη κυβερνητικών οργανώσεων καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά