Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’: Εθελοντική αιμοδοσία στην Σταυρούπολη στις 31 Δεκεμβρίου

Εθελοντική αιμοδοσία με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 09:30πμ έως και τις 13:30μμ, στην Σταυρούπολη, στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’ επισημαίνει:

‘’Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Απευθυνόμαστε τόσο στους κατοίκους της Σταυρούπολης αλλά και των υπολοίπων οικισμών του πρώην Δήμου όπως των  Κομνηνών, του Δαφνώνα, του Λυκοδρομίου, του Γέρακα, του Νεοχωρίου, του Καριοφύτου και της Πασχαλιάς αφού είναι η πιο κοντινή στο χωριό τους αιμοδοσία που διοργανώνεται.

Επίσης στου κατοίκους του Κεχρόκαμπου, της Λεκάνης και του Διποτάμου του Δήμου Νέστου οι οποίοι υποστηρίζονται υγειονομικά από το Κέντρο Υγείας Σταυρουπόλεως.

Τονίζουμε επίσης κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας εφόσον δεν μας βολεύει.

Θυμίζουμε επίσης ότι μπορούμε να αιμοδοτούμε στο Νοσοκομείο μας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30πμ έως και τις 14:00μμ και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 17:30μμ έως και τις 19:30μμ.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...’’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά