Ξάνθη: Ο Κ.Ο.Ξ. από τo πρώτο test, μας κάνει περήφανους

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία διοργάνωσε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022,  σε 5 πόλεις στην Ελλάδα την 1ή Ημερίδα αγωνιστικών κατηγοριών χειμερινού κύκλου.

  Οι  αγώνες αποτελούν το πρώτο επίσημο τεστ για τους κολυμβητές εν όψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν με αποκορύφωμα το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης τον Φεβρουάριο

Στους αγώνες συμμετείχαν  200 αθλητές  από 11 συλλόγους της Περιφέρειάς μας και ο  Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με δεκατέσσερις (14) αθλητές του αγωνιστικού τμήματός του, οι οποίοι στο σύνολό τους πλασαρίστηκαν μέσα στις οκτάδες.

Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, πιστοποιώντας τη συνεχή βελτίωση της Ομίλου της Ξάνθης.

 Εξαιρετική επίδοση των αθλητών

Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος

 Συμμετείχε  σε 4 αγωνίσματα και διέπρεψε

1η θέση  στα 50μ Ελεύθερο & στα 50μ Πεταλούδα

 2η θέση στα  100μ Ελεύθερο & 100 μ Πεταλούδα

Τζούμα Ευαγγελία

1η θέση στα 100μ Ελεύθερο

3η θέση στα 50μ Ελεύθερο

Θεοδώρου Κωνσταντίνος

 2η θέση στα 50μ & 100μ Πρόσθιου

Ευχές στέλνει ο ΚΟΞ στους αθλητές του σημειώνοντας: Να παλεύετε για τα όνειρα σας με το ίδιο πάθος όπως κάνετε ως τώρα,

Την ίδια μέρα επισκέφθηκε  το Κολυμβητήριο της Ξάνθης ο τεχνικός διευθυντής Κολύμβησης στην ΚΟΕ κύριος Βαγγέλης Κοζομπόλης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Μαραθώνιας Κολύμβησης κύριος Σπύρος Γιαννιώτης για να δούνε τις αθλητικές εγκαταστάσεις από κοντά και να συνομιλήσουν με τον Σύλλογο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  στην καθημερινότητά του.

 

Το ΔΣ του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης, σε σχετική ανακοίνωσή του, καταλήγει:

« Στο Κολυμβητήριο της Καβάλας ενημερωθήκαμε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, έγινε μια σύντομη αποτίμηση της περσινής χρονιάς, ενημερώθηκαν για τους στόχους που έχουν τεθεί, τον φετινό σχεδιασμό και τα πλάνα για το μέλλον, ενώ τέθηκαν και τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος Μαραθώνιας  Κολύμβησης Κ.Ο.Ε., Σπύρος Γιαννιώτης, παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις, συνομίλησε με τους αθλητές μας για τις εμπειρίες  και τα βιώματα του μέσα από τον αθλητισμό και την συμμετοχή του σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.

Πάντα  ψηλά , Πάντα μπροστά

ΚΟΞ Never Stop!!!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά