Ξάνθη: Humanity Greece και ΕΛΙΝΟΙΛ, ενεργοποιούν, ευαισθητοποιούν την κοινωνία και προμηθεύουν πετρέλαιο το Κ.Υ. Σταυρούπολης

Τα μέλη του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου Humanity Greece επισκέπτονται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 τον Δήμο Ξάνθης, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία

Οι εθελοντές αναλαμβάνουν δράση και σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΙΝΟΙΛ θα μεταβούν στη Σταυρούπολη στις 10:30 το πρωί, όπου θα προμηθεύσουν πετρέλαιο στο Κέντρο Υγείας.

Στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» στις 12 το μεσημέρι, ο Δήμος Ξάνθης θα βραβεύσει τον Οργανισμό, για την κοινωνική του προσφορά, παρουσία των εκπροσώπων της Ελληνικής Εταιρείας Πετρελαίων και της θεατρικής Ομάδας της Ξάνθης, «Έντιμοι Απατεώνες».

Το μεσημέρι στις 14:00 έως και  τις 17:00  το απόγευμα, τα μέλη της Οργάνωσης διοργανώνουν συλλογή τροφίμων στερεάς μορφής, μπροστά από το Δημαρχείο, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη